БСП не е проблем на ГЕРБ, нито САЩ, нито Русия

...
БСП не е проблем на ГЕРБ, нито САЩ, нито Русия
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ГЕРБ се клати сама, но няма да допусна да си отидем като маскари

Българска социалистическа партия не е проблем на ГЕРБ, нито Съединени американски щати, нито Русия клатят ГЕРБ, ГЕРБ се клати сама. Но няма да позволи да си отидем като маскари, а десетилетия ще се гордеем със свършеното, съобщи министър председателят Бойко Борисов пред предаването " Панорама “ на Българска национална телевизия в събота вечерта. Той даде да се разбере, че даже и ГЕРБ да загуби изборите за евродепутати, няма желание да подава оставка на държавното управление. " Няма да хвърля забрадка “, сподели той и се зачуди по какъв начин, в случай че се отдръпна, Българска социалистическа партия биха образували държавно управление, в случай, че за лидера на евролистата си социалистите се изпокараха. " С президента ще се изпоизядят кои от неговите хора да станат министри “, счита министър председателят.

" Не съм изтощен, желая да видя " Хемус “ (построяването на автомагистралата от София до Варна) и по какъв начин Северна България ще стане радикално различна… Изкарвам се мандата, връщам се в партията и давам път на младите “, сподели още министър-председателят.

Той разгласи още, че до две седмици ще стане ясно дали " Фолксваген “ ще избра българия за построяването на нов цех, само че разкри, че бордът на шефовете на автомобилостроителя към този момент е поръчал аероплан да пристигна у нас и ще се разгласи решението за инвестицията. Борисов също сподели, че на 7 май българска делегация отпътува за Съединени американски щати за започване на договарянията за доставка на изтребители F-16 и " в случай че реализираме цена и 10 % реинвестиции, които желая да отидат в учебното заведение за полите в Долна Митрополия, в случай че се разберем, незабавно въвеждам в Народното събрание, актуализираме бюджета и сключваме контракта по най-бързия метод “.

Премиерът разяснява и свадите с жилищата на властта и къщите за посетители, строени с европари, само че употребени за персонални потребности.

Няма да остане неизказан за злоупотреби
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР