БСП направи официално представяне на листата си с кандидати за

...
БСП направи официално представяне на листата си с кандидати за
Коментари Харесай

БСП-Търговище представи листата си с кандидати за общински съветници

БСП направи публично показване на листата си с претенденти за общински съветници. Събитието се състоя в концертната зала на ОНЧ " Напредък - 1864 ".
" Отново ни предстоят избори - в сложни и тежки времена - времена на инфлация, икономическа рецесия, финансова меланхолия. Решенията, които държавното управление взима, слагат в риск националната ни сигурност и се трансформират в опасност за въвличането ни във война. " С тези думи доктор Светослав Стефанов се обърна към хората в залата и прикани общинската организация на " Българска социалистическа партия за България " за готовност и реализиране на високи резултати на локалните избори.
" Местната власт е най-близо до хората. Изборът ни за кмет на обитаемо място, за кмет на община и общински съветници е този, който дефинира нашето бъдеще. Няма по какъв начин да скрия удовлетворението си от екипа, който виждам и с който тръгваме да спечелим нашата задача - мощен тим, който съчетава опита на мъдростта и силата на младежите. Подкрепата за общински съветници и за кметове на обитаеми места, издигнати от " Българска социалистическа партия за България ", както и поддръжката за господин Радослав Бойчев, е поддръжка за обществена, финансово постоянна, просперираща и красива община, каквато е Търговище ", акцентира националният представител Йорданка Георгиева.
Заместник-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски съобщи: " Нашите представители в локалната власт би трябвало да отстояват левите политики и да положат всички старания подкрепеният от " Българска социалистическа партия за България " Радослав Бойчев да стане кмет на община Търговище, тъй като моделът на ГЕРБ, проблем с който парламентарната група на обединението се бори от години, би трябвало да бъде изчистен както от ръководството на страната, по този начин и от локалната власт ".
" Твърдо съм решен да прекратим този циничен модел на ръководство на нашата община. Опонентът е явен, " съдружният " му сътрудник също, само че съгласно мен са създали неверна сметка. Аз съм уверен в триумфа, който ни следва, тъй като сме дружно ", посочи самостоятелният претендент за кмет Радослав Бойчев.
Водачът на листата Десислава Петрова съобщи, че е горда да бъде част от екип с нови, борбени млади фрагменти, както и опитни и мъдри експерти от разнообразни сфери, отдадени на идеите на Търговище за един по-добър живот в общината.
" Нашият триумф зависи освен от хората в листата, той зависи и от вас - тези, които са в залата, а и отвън нея. Аз съм уверена, че всеки един от нас, ще постави всички старания и " Българска социалистическа партия за България " ще се показа почтено в община Търговище ", бе безапелационна Десислава Петрова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР