БСП има нужда от съществени реформи, но всичко ще се

...
БСП има нужда от съществени реформи, но всичко ще се
Коментари Харесай

Петър Витанов: БСП има нужда от съществени реформи |

БСП има потребност от основни промени, само че всичко ще се разисква вътре в партията, а не през медиите. Най-важното оттук насетне е да бъде преустановен моделът на ръководство на ГЕРБ.

Това разгласи пред Българска национална телевизия евродепутатът от Българска социалистическа партия Петър Витанов, който е и член на Националния съвет на левицата.

По думите му резултатите от изборите са посочили три неща.

" Първото е, че за първи път от 2009 година Борисов губи избори, само че по-важното е, че страхът си потегли. Втората вест е, че раздялата с политическа партия ГЕРБ ще бъде тежка, дълга и продължителна заради огромната фрагментация и нуждата 4 партии да поддържат държавно управление, както и заради желанието на ГЕРБ да се върне на власт. Третата вест е неприятното показване на Българска социалистическа партия ", означи Петър Витанов.

Според него Българска социалистическа партия има доста ясни цели, които са свързани със обществената активност, а не с концесиониране и приватизиране на банки и пътища.

" Хората питат не за Космоса, а за цената на медикаментите, за пенсиите, за големите неравенства в приходите в България ", съобщи Витанов.

Той акцентира, че на съвещание на Националния съвет на партията в неделя ще се взема решение какви ограничения би трябвало да се подхващат, с цел да се трансформира Българска социалистическа партия в атрактивна партия за младежите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР