БСП и Възраждане настояват за промени в Наказателния кодекс и

...
БСП и Възраждане настояват за промени в Наказателния кодекс и
Коментари Харесай

БСП и Възраждане поискаха по-строги закони за пияни и дрогирани шофьори

БСП и " Възраждане " упорстват за промени в Наказателния кодекс и по тежки санкции за пияни и дрогирани водачи. 

" Онзи дрогиран и пийнал водач е пуснат против 3 хиляди лв. парична гаранция. Бузовград и Казанлък са на протест. Проговаря ли съвестта ви? За 9-и път слагам въпрос да вкараме смяна в Наказателния кодекс, която споделя, че пияни и дрогирани  шофьори не би трябвало да имат условни присъди и парична гаранция. При нарушаване - в пандиза за 20 години. Вие не желаете. Въпрос на половин час работа. Два текста. Текстове, които имат поддръжка на Прокуратура и Министерство на вътрешните работи ", съобщи от парламентарната естрада водачът на левицата Корнелия Нинова.

" Ние от " Възраждане " също настояваме за промени на квалификациите на умисъла на закононарушения. Настояваме за унищожаване на условните присъди и по-тежки наказания при тежки последствия. Искаме 20 годин и лишаване на транспортното средство ", уточни и Петър Петров от " Възраждане ". 

Той изясни, че упорстват за разглеждане на законопроект за промени в Наказателен кодекс, касателно закононарушенията срещу превоза, импортиран от „ Възраждане “ през октомври 2022 година, и насочи зов към сътрудниците си той да бъде прегледан.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР