БСП гласуваха против вдигането на забраната за внос на украинско

...
БСП гласуваха против вдигането на забраната за внос на украинско
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Трябва да удостоим с Аскеер за цялостно творчество Йорданка Фандъкова

„ Българска социалистическа партия гласоподаваха срещу повдигането на възбраната за импорт на украинско зърно на съвещанието в четвъртък в Народното събрание. Темата има няколко аспекта. Първият е политически, касаещ това държавно управление и формата, който го поддържа. Това е едно от следващите решения, с които ГЕРБ и Движение за права и свободи подхлъзнаха Политическа партия и Демократична България. “ Това съобщи в ефира на NOVA NEWS общинският консултант в СОС от Българска социалистическа партия Калоян Паргов.

„ От другата страна да погледнем и земеделските производители, които желаеха служебното държавно управление да ги удостои с внимание. Зърното е единствено на повърхността, тук приказваме и за редица други артикули, които ще влизат в България. И тук към този момент е здравният аспект – чистотата на храна и здравето на потребителите. ”

За качеството на зърното, което идва у нас, Паргов уточни, че би трябвало да има организация и следене.

„ Тази стока минава ли пренос като страна член на Европейски Съюз, и примерно отива за Австрия, Германия, Италия или Гърция? Или остава в България? Какво количество? Къде и при кого? И това се следи до крайният консуматор ”, добави той.

 В четвъртък бюджетът на София беше признат, обстановката по приемането Паргов разяснява:

„ Г-жа Фандъкова, която завършва с общината, може би би трябвало да я удостоим с Аскеер за изцяло творчество с драматизмът, който заявява това. Беше ясно, че ще има поддръжка. Грозно е да спекулираш с упованията на хората, приказвам за делегираните държавни действия, тъй като този бюджет е рекорден с помощта на страната и това, че дава повече пари. “

„ Това, което предложи Българска социалистическа партия на Комисия е да има един обособен отчет, касаещ заплатите, а не да се спекулира предизборно, както го вършат ГЕРБ нормално. Защото доста обичат да вършат предизборни спекулации и не изневериха на своя жанр, с който шантажират софиянци над 15 години ”, добави той.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР