БСП гласува въздържал се за 14 ноември, като дата на

...
БСП гласува въздържал се за 14 ноември, като дата на
Коментари Харесай

Александър Симов: Ще се докараме до 15 избирателна активност

БСП гласоподава въздържал се за 14 ноември, като дата на президентските избори. Датата, която левицата предложи беше 7 ноември. Опасно близо се приближаваме до последния парламентарен период за този избор, който е 21 септември. Тогава ще се организира и възможния балотаж, сподели депутатът Александър Симов и отбрани тезата си за избори 2 в 1.

" Подложихме гласоподавателите на една смъртоносна въртележка от избори ", сподели Симов и предвижда, че три недели избори ще понижат още повече така и така спадащата изборна интензивност.

" Най - най-после ще се събудим с 15% интензивност и никой няма да може да твърди, че има някаква политическа легитимност ".
 Александър Симов: В България има революционни условия, само че революционерите са ъгъл Александър Симов: В България има революционни условия, само че революционерите са ъгъл
" В България, споделят политолозите, нямало революционна обстановка. И това било повода за политическия ступор - " новите " партии се държа...

Според Симов избори две в едно ще оказват помощ и на политическия спор, въпреки и по две разнообразни тематики. От една страна ще се приказва за отговорността на Румен Радев, само че и за безотговорността на така наречен протестни партии, които са създали всичко допустимо, с цел да не се сътвори държавно управление.

Той счита, че единствено Българска социалистическа партия е посочила, че е партия на здравия разсъдък, която се е пробвала да сътвори територия на разговор.

" Да не успяхме, само че виновността не беше у нас ", сподели депутатът. Той показа, че е персонално отчаян от това, че партии, които са получили такова високо доверие са го пропилели.

Александър Симов разгласи, че чака до 15 септември да се одобри актуализация на бюджета и тогава да се върне мандата. По думите му хазартно би било да не се удовлетворят упованията на хората, които имат действителни проблеми.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР