"БСП е твърдо решена да запази кмета си в Русе

...
"БСП е твърдо решена да запази кмета си в Русе
Коментари Харесай

Крум Зарков: БСП е твърдо решена да запази кмета си в Русе

"БСП е твърдо решена да резервира кмета си в Русе и в идващия мандат, само че следва много работа "

Това съобщи депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “ от Русе Крум Зарков, представен от

В понеделник вечерта той взе участие в съвещание на Областния съвет на Българска социалистическа партия в Русе, което беше част от обиколката, проведена от националното управление на партията и националните представителите из страната.

„ Целта на този десант е да запознае членовете на Българска социалистическа партия и партийните ни организации какво прави Българска социалистическа партия във властта, какви са параметрите на новия бюджет, за какво той е обществен, защо сме се преборили, защо има още да се борим да се реализира. С нас бяха Динко Желев, учредителен секретар за региона, и регионалният ръководител на Българска социалистическа партия Пламен Рашев, който сложи въпросите и за локалните избори и подготовката на партията за тях “, разяснява Зарков.

Пламен Рашев показа, че социалистите са подкрепени и от съдружните сътрудници от АБВ, които също са участвали на съвета. „ Имаме общи дейности и общи планове да създадем това, което сме създали. Доказали сме,че Русе може. Имаме позитивния опит, имаме си и кмет-социалист, тъй че вървим напред “, сподели още Рашев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР