БСП е желан партньор от всички групи заради диалогичността си.

...
БСП е желан партньор от всички групи заради диалогичността си.
Коментари Харесай

Методиев: БСП е желан партньор от всички групи заради диалогичността си

БСП е мечтан сътрудник от всички групи поради диалогичността си. Единствените нежелани от всички са " Възраждане ". Списъкът " Магнитски " може да е лепило, а не разграничителна линия сред Политическа партия и ГЕРБ. Те нямат изключително огромни разлики. Това съобщи за " Офанзива " по NOVA NEWS политологът Калоян Методиев.

 

" Служебното държавно управление е конструирано като корупционен орган, който да краде. Август и септември се занимаваха с изчегъртване на държавната администрация. Държавна фирма " Земеделие " в Пловдив на 13 септември разтрогва контракт до 2025 година за 5,30 евро на кв. метър и подписва договор до 2030 година за 8,30 евро на квадратен метър с компания, която е основана преди малко. Фотосесия на шефа на " Ел Би Булгарикум " Николай Маринов е коствала 9000 лв. ", разкри Методиев. 

 

Относно разногласията около премахването на Паметника на Съветската войска той открои две групи. " Принципната - ДСБ, Съюз на демократичните сили и Българска социалистическа партия, както и безпринципната - на ГЕРБ и Борисов по-специално. Имаше цялата власт и не направи никаква стъпка, с цел да отстрани монумента. Използва се обстановката за предизборна цел, с цел да се откъснат няколко гласа от Демократична България. Към ГЕРБ се причисляват и " Възраждане'', които ескалират, потвърждавайки, че ще се стигне до революция ", разяснява той. И удостовери, че ще гласоподава на хартия. 

 

По думите му Политическа партия и ГЕРБ се замерят с компромати. " Не се знае по какъв начин ще се разместят местата на партиите, тъй че е мъчно да се предвижда. Паметникът може да активизира нови групи за гласоподаване. Скептичен съм какъв брой от изкуствените планове ще влязат - те или са свързани с Дубай или с президента. Те са част от разкалването на терена. Ако първият мандат се провали, не се знае дали вторият и третият няма да се получат ", счита Методиев. 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР