БСП е единствената партия, която повиши своята подкрепа на европейските

...
БСП е единствената партия, която повиши своята подкрепа на европейските
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Има очакване за смяна на правителството, но не и за избори

БСП е единствената партия, която увеличи своята поддръжка на европейските избори с 50 127 гласа, единствените, които имаме един народен представител повече. Имаме пробив в 4 регионални града - Добрич, Ямбол, Видин и Плевен. Печелим и в 65 общини. Това сподели Корнелия Нинова пред Българска национална телевизия.

По думите й също толкоз справедлив факт е, че Българска социалистическа партия са изгубили тези избори.

Корнелия Нинова разяснява, че има чувство за промяна на държавното управление, само че няма предпочитание за предварителни избори. Тя направи извод, че българите са санкционирали всички партии с отвод да гласоподават. Това е мощен глас към цялото статукво. Това е въпросът, върху който да мислим, сподели Нинова.

"На идващите избори Борисов да се кандидатира против Радев за президент. Ако го бие, тогава да каже „ Аз победих Румен Радев “. Сега просто може да каже, че е победил Българска социалистическа партия ", добави тя.

„ За да кажеш, че си победил Радев, би трябвало да се явиш против него на избори и да го победиш. Всичко друго е пунта-мара, както се показва Борисов ", сподели още Нинова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР