БСП чака в парламента документите за Паметника на Съветската армия.

...
БСП чака в парламента документите за Паметника на Съветската армия.
Коментари Харесай

БСП чака в парламента документите за демонтажа на Паметника на Съветската армия

БСП чака в Народното събрание документите за Паметника на Съветската войска. Затова и пленарното съвещание е спряно от към този момент над два часа.

Партиите са се разбрали на председателския съвет сутринта да изиска от всички обвързани институции документите за демонтажа, а съвещанието да се прекъсне за час, след което да се съберат още веднъж и да ги прегледат. Чак по-късно ще може да продължи съвещанието.

" Ще ви отговорим след един час какво ще вършим. Сега ще съберем групата, ще чакаме документите и ще ви кажем ", отговори тя на въпрос дали левицата е подготвена да блокира приемането на бюджета поради паметника.

В дневния ред на Народно събрание за през днешния ден бе планувано приемането на двата т.нар дребни бюджети - на здравната каса и на Държавното публично обезпечаване.

По-рано пред публицисти водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов сподели, че съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков е споделил, че документи има. Другите обаче още не ги били видели.

Заседанието бе спряно малко след началото му в 9,00 часа, откакто " Възраждане " и Българска социалистическа партия обкръжиха трибуната като жива верига, а Има Такъв Народ се причислиха поради недоволството им от конституционните промени.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР