Брюксел. Нашият европейски път има нужда от по-малко разделение. Кохезионната

...
Брюксел. Нашият европейски път има нужда от по-малко разделение. Кохезионната
Коментари Харесай

Комисарят по регионална политика Корина Крецу: Кохезионната политика трябва да бъде по-гъвкава и да залага на висококачествени проекти с добавена стойност

Брюксел. Нашият европейски път има потребност от по-малко разделяне. Кохезионната политика е това, което ни държи дружно. Кохезионната политика на бъдещето би трябвало да бъде по-опростена, по-гъвкава и добра. Трябва да залага на висококачествени планове с добавена стойност. Това сподели в заключителните си думи Комисарят по районна политика Корина Крецу на Седмия Кохезионен конгрес на Европейската комисия в Брюксел, оповестяват от пресцентъра на Столична община. Това са главните тези, към които са се обединили всички.
По думите й „ нашите цели би трябвало да бъдат интегрирана част от живота на общностите. Имаме потребност от политика, която подтиква структурни промени, премахването на административни спънки и увеличението на резултатите от вложенията, сподели също комисар Корина Крецу.
В своето изявление комисарят по районна политика уточни, че метрото в София се строи с европейски средства.
Във форума взе участие кметът на София Йорданка Фандъкова, с която по рано разискаха плановете за развиване на града. В своето изявление пред участниците Фандъкова уточни, че Кохезионната политика би трябвало да продължи да е по-гъвкава и насочена към резултати за хората.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР