Бруталният Теньо Енчев, който преби до смърт красивата Ивета, ще

...
Бруталният Теньо Енчев, който преби до смърт красивата Ивета, ще
Коментари Харесай

Теньо, убил 19-годишната Ивета пред очите на детето им, ще лежи само 25 години! Майка й е неутешима

Бруталният Теньо Енчев, който преби до гибел красивата Ивета, ще лежи 25 години в пандиза при първичен непоколебим режим, предава кореспондент на Burgas24.bg. Криминално проявеният айтозлия получи пожизнен затвор, само че защото процесът против него се гледа по съкратената процедура, присъдата му бе редуцирана с една трета.

Съдът дефинира същото по този начин Енчев да изплати сумата от 150 хиляди лева кръвнина за Димитринка - майка на Ивета и 200 хиляди лева за сина му Атанас, който имат дружно с убитото момиче.

Припомняме, че през юни 2018-а престъпно проявеният айтозлия смаза от пердах с юмруци и ритници 19-годишната си другарка Ивета. Младото момиче умря по-късно от раните си в болничното заведение.   

Жестокото ликвидиране е осъществено на 16.06.2018 година в гр.Айтос, в дома на Енчев на ул. " Хаджи Димитър “. Теньо е нанесъл на майката на детето си голям брой мощни удари с ръце (юмруци) и ритници в региона на главата, като й предизвикал черепно-мозъчна контузия, довела да тежък мозъчен оток с вклиняване на ниско ситуирани мозъчни структури в огромния тилен отвор, в резултат на което дамата е умряла. Деянието е осъществено в изискванията на рисков рецидив.

Майката на свиреп убитата Ивета избухна в рев секунди откакто разбра, че килърът на детето й ще лежи единствено 25 години в пандиза. Пред камерата на  Burgas24.bg  Димитринка Тинева съобщи, че наказването е незадоволително, макар че е оптималното, планувано от закона.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР