Бруталният рецидивист и познайник на полицията Теодор Тончев, по прякор

...
Бруталният рецидивист и познайник на полицията Теодор Тончев, по прякор
Коментари Харесай

Куриозно дело! Съдийка към рецидивиста Тетката: Правиш се на батка като всички бургазлии

Бруталният рецидивист и познайник на полицията Теодор Тончев, по прякор Тетката, отново се развилня. Излязъл единствено преди дни от ареста, през днешния ден той отново е изправен пред съда в Бургас, откакто на 11 март в 01:30 часа, се опита да открадне 115 лв. от автомобил в ж.к. " Изгрев " и атакува притежателя на колата. Това съобщи " Флагман ".

На входа на Съдебната палата този следобяд пристигна негов непосредствен - мъж на междинна възраст, може би " нравствен " преподавател, който, очевидно отчаян от следващия неуспех на Теодор, се провикна:”Ах, какъв брой плесници ще ядеш, жалко лапе, какво ти споделих кат’ излезе, ве!?”

При влизането на Тетката в залата арбитър Катя Господинова се обърна към него с думите:”Какви са тия простотии, които отново правиш?! "

Тетката изясни обстановката в ж.к.” Изгрев” с това, че бил надрусан и не е осъзнавал какво прави. “Нищо не съм направил. Моля ви за по-лека мярка, само че нямам пари. Живея единствено при майка ми и си диря работа. Не знам какво стана онази нощ”, оправда се рецидивистът, очаквайки да му дадат " парична гаранция ", за която обаче нямал пукната стотинка в джоба.

Номерът му не мина пред Катя Господинова, която е неоспорим престиж, посочена е за един от магистратите с най-хубава подготовка в наказателната гилдия.

Днес тя влезе в тона на Тетката и организира неповторим разговор с нарушителя. " И ти се правиш на батка като всички бургазлии! Само се перчите! ", установи Господинова, която не е бургазлийка, а от няколко години правораздава тук и към този момент е наясно с манталитета на локалните младежи от нисшите прослойки. В процеса на диалога с рецидивиста тя риторично зададе въпрос на Тетката: " Дрогиран ли беше? " След като чу одобрителен отговор, тя сподели: " Как познах! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР