Бруталният разстрел на гангстера Красимир Каменов - Къро, съпругата му

...
Бруталният разстрел на гангстера Красимир Каменов - Къро, съпругата му
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯТА Е ОГРОМНА: Тъщата на Къро крие от бабата и дядото на Гергана за разстрела

Бруталният разстрел на гангстера Красимир Каменов - Къро, брачната половинка му Гергана, телохранителя Деан и детегледачката в Кейптаун предходната седмица има и чисто човешка страна, останала надалеч от престъпните летописи. Lupa.bg научи, че почернената майка на Гери - Каролина Кочанова (вляво на главната снимка), обезверено се пробва да скрие нещастието от дядото и бабата на миската, които са още живи.

Шармантната Каролина, която от десетилетия е разведена с таткото на Гергана, е известна в столицата световна дама. Тя е от богата софийска фамилия и има парцели към митичната " Докторска градинка ". Родителите й, към този момент трансферирали 90-те, са в релативно положително здраве и Кари се грижи всекидневно за тях, настояват наши източници.



Гергана Кочанова на имения си ден през 2007 година, когато таман е станала " Мис Вселена - България "

Убийството на внучката Гергана обаче можело да се окаже съдбовно за възрастните хора, тъй че Каролина обезверено се опитвала да им спести най-малко към този момент кошмарната вест. За задачата тя е отрязала всевъзможен достъп на възрастните хора до средства за информация и почтително е инструктирала домашните им помощници да не обелват и дума за случилото се.

" Кари е доста грижовна щерка и даже в този миг да убжасна тъга намира сили да мисли за родителите си. Тя е наясно, че новината за гибелта на Гери евентуално ще им коства живота ", твърди другарка на Каролина.



Красавицата Гери беше разстреляна дружно с Къро
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР