Брутална жестокост спрямо животно посред бял ден взриви мрежата. Кадри,

...
Брутална жестокост спрямо животно посред бял ден взриви мрежата. Кадри,
Коментари Харесай

Брутална жестокост посред бял ден смрази столичния кв. "Надежда" СНИМКИ

Брутална свирепост по отношение на животно измежду бял ден взриви мрежата. Кадри, запечатали незаконното действие, се появиха във фейсбук групата „ Надежда/Свобода/Толстой/Връбница/Триъгълника/Обеля - моят квартал”.

На видео, снимано от охранителни камери на търговски обект, се вижда по какъв начин поклащайки се, мъж минава около бездомно куче, вади огромен нож и го намушква в региона на хълбока.



"Пълен бо*лук мина и наръга кучето което лежеше и не правеше нищо ИЗРОД!!! ", гласи текстът към клипчето.





Следва да се означи, че животинката си лежи добродушно на улицата и не заплашва нито един от минувачите. От фрагментите се вижда, че ножът, който по-късно мъжът още веднъж прибира в джоба си, е с много дълго острие.

Действието се развива малко след 8 часа тази заран в столичния квартал „ Надежда” 4, на ул. „ Христо Силянов”, в региона на пазара на цветята.

„ Защо се раждат такива изроди, просто не знам..”, „ Боклук низък замърсен. Требе да се откри и да се смаже тая гадина долнаа”,
Време е за закон за отбрана на животните от принуждение ", "Този изрод на следващия ден може и почтен човек да убие, без да се замисли ", са единствено част от мненията, които заваляха под поста.





От различен коментар пък излиза наяве, че нападателят към този момент е "намерен/установен и ще му бъде потърсена правосъдна отговорност. Кучето е устойчиво към този момент. Скоро ще му окажат ветеринарна помощ ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР