Брутална история като от филм на ужасите се разигра след

...
Брутална история като от филм на ужасите се разигра след
Коментари Харесай

Пиян психопат сготви приятел по чашка на супа, направи и картофена яхния с човешко месо

Брутална история като от филм на ужасите се разигра след пикантен запой. Жител на Ленинградска област съобщи на полицията брат си, който завари да подготвя чорба от елементи от човешко тяло.

Според 78.ru позвъняването до полицията е пристигнало от региона на град Приозерск. Мъжът съобщил, че брат му сега разчленява човешко тяло в жилището си в село Мичуринское.

Служителите на реда, отзовали се на мястото на закононарушението, персонално се убедили в изказванията на жалбоподателя - на печката къкрила тенджера с човешки бульон, а в тава били подредени елементи от човешко тяло, гарнирани с картофи. Собственикът на жилището е 54-годишен незает мъж, който бил мъртво пийнал.

Според следствието жертвата на убийството е другар на „ готвача “, който пристигнал да го посети и двамата се отдали на запой до пристъп. Докато се наливали с алкохол, зародила кавга. Домакинът умъртвил госта, а по-късно решил да разчлени тялото и да прикрие действието, като изяде останките на жертвата.

На мястото на престъплението са открити два ножа. Образувано е наказателно дело. Пияният психар е настанен в център за краткотрайно задържане, написа " Телеграф ".

Снимката е илюстративна
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР