Бруно Марс е големият победител на тазгодишните музикални награди Грами.

...
Бруно Марс е големият победител на тазгодишните музикални награди Грами.
Коментари Харесай

Бруно Марс е най-големият победил на тазгодишните Грами

Бруно Марс е огромният победител на тазгодишните музикални награди " Грами ". Изпълнителят взе 6 статуетки, освен това в най-престижните категории. Освен доста музика обаче, церемонията беше белязана от доста политически и обществени послания.


Албум на годината, ария на година, запис на годината - това са част от категориите, в които ар енд би изпълнителят Бруно Марс, завоюва Грами.
Бруно Марс, музкант: " Песните в албума са написани само и единствено с наслада и поради една единствена причина - любовта! Това е всичко, което желаех да дам с този албум! И се уповавам се, че съм съумял, тъй като чувствам и виждам по какъв начин всички танцуват и се движат! "
Другият огромен победител - с 5 Грамофончета, беше рапарът Кендирк Ламар, а единствената дама, която съумя да пробие измежду по-значимите категории, беше Алесия Кара, която беше оповестена за " изобретение на годината ".

От сцената обаче прозвучаха и доста мощни политически и обществени послания. Изненадващо, само че не инцидентно на церемонията се появи Хилари Клинтън, която, дружно с още няколко известни персони, изчете фрагменти от книгата на Майкъл Улф " Огън и гняв " за президента Доналд Тръмп. Сатирична ария, отдадена на съветския президент Владимир Путин, също завоюва Грами.

И в случай че актрисите заложиха на черния цвят, с цел да покажат съпричастност към жертвите на полово принуждение и поддръжка за акциите " MeToo " и " Време е! ", то музикантите се стопираха на бялото. Повечето посетители дойдоха с бели рози на реверите си, а певицата Кеша, облечена в бяло, изпя изключителна балада в поддръжка на идеите.

На сцената, също в бяло, с нея пяха още Синди Лопър, Камила Кабело, Джулия Майкълс.

Посмъртно с " Грами " бяха удостоени актрисата Кари Фишър и канадският артист и стихотворец Ленард Коен.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР