Бруно Акрапович ще получи предложение за нов договор. Настоящият контракт

...
Бруно Акрапович ще получи предложение за нов договор. Настоящият контракт
Коментари Харесай

Предлагат нов договор на Акрапович

Бруно Акрапович ще получи предложение за нов контракт. Настоящият договор на босненския експерт изтича в края на годината. Офертата ще стане факт след завръщането на клубния президент Христо Крушарски от Бразилия. Босът ще бъде в страната на кафето до 9 септември. Новината заяви съветникът на Крушарски Чавдар Цветков.

" Ще му предложим нов договор. Ние сме удовлетворени от неговата работа. Той държи на дисциплината. Нямам информация някой клуб да желае Акрапович. Но в случай че има интерес към него, това е обикновено. Конфликт с Акрапович не съм имал. Имали сме разнообразни отзиви. Но в името на общата цел се ражда истината. Аз постоянно си споделям мнението.

Първата година на Акрапович беше ужасно с идването на проби - може би 15-16 футболисти. Сега това сме го свели до най-малко. Нормално е треньорът да желае да ги види. Сега тимът имаше основа. С привличането на Витанов и Жоро Илиев тимът е комплектуван. Трябват ни още един в средата на терена и повсеместен бек.

На един треньор би трябвало да му се даде късмет 2-3 години, с цел да се видят резултатите. При нас първите 2-3 месеца всяка седмица уволняваха Акрапович. Но притежателят застана зад него, имаше успокоение и резултатите пристигнаха.

Едната ни фантазия свърши. Сега би трябвало да се концентрираме в шампионата. Отборът наподобява доста по-добре от предходната година. Амбициите ни са най-малко в първата шестица “, разяснява Цветков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР