Бруклински пастор, известен с пищния си начин на живот, е

...
Бруклински пастор, известен с пищния си начин на живот, е
Коментари Харесай

Бруклинският пастор е похарчил 70 000 британски лири от пенсионните си спестявания на енориаши, за да финансира охолен начин на живот

Бруклински свещеник, прочут с обилния си метод на живот, е употребявал 90 000 $ (£70 700) от пенсионните си спестявания на енориаши за първокласни артикули и облекло, изслуша съдът.

Проповедникът Ламор Милър-Уайтхед, на 45 години, твърди, че е заречен на енориашката, че ще й откри дом и ще влага остатъка в бизнеса си с недвижими парцели - само че обещанията са били подправени. В понеделник Милър-Уайтхед, който също се хвалеше с другарството си с кмета на Ню Йорк, беше приет за отговорен в телеграфна машинация, опит за изнудване и неистина пред ФБР.

Прокурорите настояват, че проповедникът е преувеличил връзките си с Кмет Ерик Адамс и остави алчността да го завладее, до момента в който ограбваше пенсионните спестявания на енориаш и се опитваше да изнуди предприемач, с цел да подхранва охолния му метод на живот. Той също по този начин беше упрекнат, че е излъгал сътрудници на ФБР, като отхвърля, че е имал втори телефон.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Мъж, „ заставен от гангстери “ да изиска лъжливо £6300 заплащания на компенсации,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР