Бруклин Бекъм отново предизвика буря в кухнята, като най-големият син

...
Бруклин Бекъм отново предизвика буря в кухнята, като най-големият син
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм каза на „намери си работа в Макдоналдс“, тъй като последният урок по готвене беше грубо подиграван

Бруклин Бекъм още веднъж провокира стихия в кухнята, като най-големият наследник на Виктория и Дейвид Бекъм притегли още пикантни мнения за неговите готварски умения.

Главният готвач в обществените медии, който по-рано сподели, че „ пожелава триумф на злобарите “, когато става въпрос за рецензии към неговите кулинарни творения, показа нов урок по готвене с почитателите си в Instagram в понеделник, с 25-годишния -последната наръчна рецепта на остарелия, опустошена от нормалните му критици.

Облечен в бяла жилетка, златно колие, пръстени и бейзболна шапка на Интер Маями (футболния тим на известния му баща), Бруклин беше целият ухилен, до момента в който се снимаше по какъв начин прави бургер без кифлички и чипс с артикули от Chosen Foods и удари от неговото доверено масло от авокадо.

„ Днес върша Летящ холандец с определени храни “, сподели Бруклин на феновете, преди да продължи да нарязва малко картофи, „ две глави лук с идентичен размер “ и да ги пържи чипса му в " 100% масло от авокадо " и сплескване на ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР