Броят на задържаните по случая Локорско расте. Вече има седем

...
Броят на задържаните по случая Локорско расте. Вече има седем
Коментари Харесай

Увеличава се броят на задържаните по случая „Локорско”

Броят на арестуваните по случая " Локорско " пораства. Вече има седем задържани.  Обвиненията, които ще им бъдат повдигнати, са свързани с нелегално прекосяване на държавната граница, за каналджийство, за гибелта на 18-те мигранти. Все още обаче не е ясно дали обвиняването ще е за съзнателно ликвидиране или ликвидиране по несъобразителност.
Следствените дейности и огледите на терен продължиха цяла нощ. Тази заран беше изработен още един оглед. Събрани са ДНК проби от кабината на камиона, с цел да се потвърди кой е водачът и кой негов сателит. Събрани са и пръстови отпечатъци.
Започна да идва тежка техника на звеното за спешна помощ и сигурност към столичната община и Пожарната. Вероятно камионът скоро ще бъде изтеглен от мястото, на което беше зарязан.
По обед на мястото дойде и тежка техника на звеното за спешна помощ и сигурност към Столичната община и Пожарната. Вероятно камионът скоро ще бъде изтеглен от мястото, на което беше зарязан. 18 бежанци от Афганистан,  сред тях и деца, бяха открити в петък задушени в тайник на камион. Още 34 мигранти са потърпевши или с заплаха за живота. Поне 14 души са настанени в 6 столични лечебни заведения. Те са пристигнали измръзнали, гладни, мокри и обезводнени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР