Броят на починалите от коронавирус в Италия се увеличи с

...
Броят на починалите от коронавирус в Италия се увеличи с
Коментари Харесай

Починалите от COVID-19 в Италия се увеличиха с 627 души за ден и достигнаха 4032

Броят на умрелите от ковид в Италия се усили с 627 души и доближи 4032, съобщи Ройтерс, като се базира на изказване от през днешния ден на италианските управляващи.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1723
Така броят на смъртните случаи в Италия за един ден се усили с 18,4 % - това е най-голямото им нарастване за един ден в Италия от началото на епидемията преди месец. Италия през вчерашния ден изпревари Китай по брой на умрелите от ковид.

Броят на умрелите от ковид в Италия надвиши този в Китай

До през днешния ден Италия не беше записала повече от 475 смъртни случая за един ден, напомня Българска телеграфна агенция. Общият брой на инфектираните с ковид в Италия доближи 47 021. Най-тежко наранена е региона Ломбардия, където инфектираните са 22 264, а умрелите - 2549.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1723  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР