Броят на жертвите нарасна до 115 след нападение от нападатели,

...
Броят на жертвите нарасна до 115 след нападение от нападатели,
Коментари Харесай

Стрелба в концертна зала в Москва остави повече от 100 убити

Броят на жертвите набъбна до 115 след нахлуване от нападатели, които нахлуха в концертна зала в Москва и обстрелваха тълпата, споделиха съветски публични лица.

Ръководителят на Федералната работа за сигурност на Русия (ФСБ) сподели на съветския президент Владимир Путин, че четирима души, директно забъркани в офанзивата против Crocus City Hall в западния завършек на Москва, са измежду 11-те арестувани по-късно, заяви съветската държавна осведомителна организация ТАСС.

Така наречената формация " Ислямска страна " (ИД) пое отговорност за офанзивата в петък вечерта в изказване, оповестено в свързани канали в обществените медии.

Руските организации наподобява допускат, че офанзивата е обвързван с Украйна, макар изказванието на ИД. Служител на американското разузнаване сподели на Асошиейтед прес, че американските организации са удостоверили, че ИД е виновна за нападението.


Четиримата обвинени бяха спрени в област Брянск в Западна Русия, „ близо до границата с Украйна “, сподели съветският Следствен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР