Бронзовият медалист от САЩ'94 - Петър Александров от десетилетие живее

...
Бронзовият медалист от САЩ'94 - Петър Александров от десетилетие живее
Коментари Харесай

Герой от САЩ`94, живеещ в Швейцария: Зная какво става в България, нещата в родината вървят добре

Бронзовият медалист от САЩ'94 - Петър Александров от десетилетие живее в Швейцария. Понастоящем е треньор в Аарау, само че съблюдава режим поради пандемията от ковид.

"Времето е доста хубаво, само че гледаме да не излизаме доста. Следобяд обаче караме колела с щерка ми, която е на 3 години и половина. Тук няма възбрана за излизане. Никой не знае по кое време ще бъде възобновено шампионата. До 26 април има изключително състояние. Всички тук се надяват шампионата да бъде възобновено. Всеки един футболист има специфична стратегия за работа. Не следим никого, само че те са експерти и би трябвало да извършват дилемите си. В Швейцария също бяха понижени заплатите. 80% от заплатите се заплащат от страната, а останалите 20% от клубовете ", разкрива той.

"Не имам вяра да има суматоха, само че обстановката в Швейцария не е розова. Стремим се съблюдаваме рекомендациите на лекарите. Гледам българска телевизия, зная какво става в България. Според мен нещата в родината вървят добре ", продължава Александров.

"В Швейцария има над 20 хиляди инфектирани, а в България са към 670. Това приказва по какъв начин се оправят в България. Нямам упоритости момчето ми да стане непременно футболист. Той играе в юношите на селото, в което живеем. Той идва на всеки мач на Аарау. Не държа обаче да става футболист. Той би трябвало да стане футболист поради себе си, а не поради татко си ", съобщи четвъртият в света пред БНР.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР