Броени седмици преди старта на новия сезон във Формула Е,

...
Броени седмици преди старта на новия сезон във Формула Е,
Коментари Харесай

Отборът на Mercedes-Benz EQ и Модис обявиха партньорство за новия сезон на Формула Е

Броени седмици преди старта на новия сезон във Формула Е, екипът на Mercedes-Benz EQ разгласи, че компанията Модис, профилирана в създаването и даването на ИТ и инженерни услуги и решения, е новият формален екипен и инженерен сътрудник на тима във формула Е.

И двете компании имат за цел да подобрят ефикасността на електрическите коли с всяко минало съревнование, като в това време вършат софтуерните достижения по-лесно налични за цялата промишленост. Партньорството акцентира общата визия на Модис и на Mercedes-Benz, за основаването на авто превоз с нулеви въглеродни излъчвания.

“В лицето на Модис открихме световен софтуерен бранд, с който дружно да създадем бъдещето в промишлеността. Партньорството с Модис ни дава достъп до голям опит и софтуерни и цифрови инженерни умения, които компанията има на световно равнище, както и до консултантските услуги и решения, които тя дава. В толкоз динамична промишленост, като Формула Е, тясната специализация и техническите умения, от които се нуждаем, надалеч не са лесни за разкриване. Ето за какво имаме удоволствието да си партнираме точно с Модис. ”,  разяснява Ян Джеймс, който управлява екипа на Mercedes-Benz EQ във Формула Е.

„ Наистина се гордеем с партньорството си с тима на Mercedes-Benz EQ във Формула Е. Участието в събития и надпревари с нулеви въглеродни излъчвания е значима стъпка към основаване на стабилно бъдеще. Също по този начин, бихме желали да вдъхновим хората да мислят за специалностите на бъдещето и по какъв начин те самите биха могли да основат това бъдеще. Като Официален инженерен сътрудник с мрежа от над 30,000 консултанти по света, ще бъдем до тима на Mercedes-Benz EQ със своята експертиза и гений, които да му оказват помощ да се развива. “ – показа Ян Гупта, Президент на Модис. Модис към този момент е Официален Партньор по Иновациите на ABB сериите от Формула Е с фокус основаване на стабилно бъдеще.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР