Броени минути, след като пристигна на българска земя Карлос Насар

...
Броени минути, след като пристигна на българска земя Карлос Насар
Коментари Харесай

Карлос Насар: Чувствам се прекрасно на българска земя, на всички ни е ясно, че има пари, които се подхвърлят под масата

Броени минути, откакто дойде на българска земя Карлос Насар съобщи пред камерата на Българска национална телевизия, че доста удовлетворен от представянето си в Доха. Българинът беше определен за най-хубав щангист на Световната купа в катарската столица, събрайки най-вече точки от всички участници.

" След шампионата в Доха, прекарах и една седмица в Германия. Наистина се усещам прелестно към този момент на българска земя. Минаха няколко надпревари и то сполучило. Бяха много забавни. Направих уместно завръщане. Такова, за каквото се подготвях от толкоз дълго време и в действителност съм удовлетворен от резултатите, които реализирах ", разяснява той при идването си в София.

Щангистът описа и по какъв начин е минало надпреварата през неговите очи.

" Който е гледал шампионата в Доха, знае по какъв начин мина. Направихме поврат, защото аз в изхвърлянето, класирах се на шесто място. Бяха ме победили в изхвърлянето с 10 кг, което ме пращаше на 221 кг. най-малко, с цел да стана първи. Аз обаче направих 223 кг. и несъмнено се оправих в доха тъкмо както го бях възнамерявал ", показа българинът.

Той въпреки всичко призна, че не е очаквал да стигне до подобен триумф след тежкия интервал, който имаше в границите на тази година.

" Не съм си и мислил, че ще завърша по подобен метод. Макар и да ми беше мъчно, въпреки и да ми беше гадно през цялото това време не съм сприрал да упражнявам, не съм спирал и да имам вяра. Не губех вяра ", съобщи той.

Той разяснява и .

" За тази грозна обстановка, подкупи и сходни неща, не знам, не мога да ви кажа детайлности, обаче на всички ни беше ясно, че там има пари, които се подмятат под масата. Някои може да не знаят, че аз от много време не упражнявам в националния тим. Там бяха почнали да се минават всевъзможни морални граници, като тези със абсурда с Неделчо Колев. Бяха почнали да ни стопират заплатите съзнателно, защото счетоводителят е партия на Иван Иванов. Неделчо Колев спираше заплатата на Иван и те не предаваха доклада и спираха да дават и нашите заплати. След това ни караха да вършим видеа, в които да желаеме промяна на управлението. Вменяваше ни усеща за взаимност, по-късно аз стопирах да упражнявам в националния тим ", сподели Насар.

Цялото изявление с щангиста ще можете да гледате в утринния блок по Българска национална телевизия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР