Броени месеци след премиерата си тази пролет хитовият филм на

...
Броени месеци след премиерата си тази пролет хитовият филм на
Коментари Харесай

Кинохитът Голата истина за група Жигули с рекорден брой гледания

Броени месеци след премиерата си тази пролет хитовият филм на Виктор Божинов нападна върха на боксофиса и зае 2-ро място за последните 30 години. „ Голата истина за група „ Жигули " събра над 150 000 фенове и доходи от близо 1 400 000 лева Скоро след своята онлайн премиера в платформата Neterra.TV+, той съумя да сложи още един незабравим връх, като стана най-търсеното родно заглавие в този формат за интервала от съществуването на платформата. Филмът е наличен от целия свят с спомагателна алтернатива за надписи на британски език и е гледан от всички краища на света. На максимален триумф отвън страната заглавието се радва в Съединени американски щати, Обединеното кралство и Германия.

„ Голата истина за група "Жигули " генерира голям интерес и съумя да върне публиката в салоните със мощния си сюжет, съвършения си каст, страхотната музика и професионалната работа на екипа. Динамичният разговор, комичните обрати и безкомпромисната актьорска игра дадоха късмет на феновете да си напомнят характерното наслаждение от гледането на български филм, носещ духа на най-силните години на родното кинопроизводство. Сега тази опция се разпростира още повече от онлайн достъпа, който удължава пътя на кино лентата и съкратява дистанцията със сънародниците от целия свят. Поради огромното търсене, от 9.12.2021 година филмът ще е разполагаем и за закупуване, а цената за наем ще е понижена.

„ Радвам се, че филмът не стопира да вълнува феновете и че продължаваме да носим позитивни страсти на хората в България и отвън нея. За нас с екипа водещото беше на първо място да създадем първокласен филм и считам, че макар всички затрудняващи условия, успяхме да го реализираме. Нестихващият интерес на феновете е най-голямото самопризнание за това. Надявам се още дълго да го гледат онлайн вкъщи, в този момент идва отлично време за приятни прекарвания с околните хора ", споделя режисьорът Виктор Божинов.

„ Това е филм, който може да се гледа още веднъж и още веднъж и всякога да е все по този начин занимателен, по тази причина считам, че моментът е повече от подобаващ да предложим и разновидността за закупуването му в онлайн платформата. ", добавя продуцентът Кръстьо Ламбев.

В основните функции във вълнуващата история на група някогашни музиканти, които се пробват да се съберат след 30-годишна разлъка, са едни от най-обичаните български артисти като Филип Аврамов, Димитър Рачков, Герасим Георгиев - Геро, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. В прослойка са още Август Попов, Параскева Джукелова, Илияна Лазарова и Климентина Фърцова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР