Броени дни преди първите прожекции на Тор: Светът на мрака“

...
Броени дни преди първите прожекции на Тор: Светът на мрака“
Коментари Харесай

„Тор: Светът на мрака“ на червения килим в Лондон

Броени дни преди първите прожекции на „ Тор: Светът на мрака “ (Thor: The Dark World), който идва на огромен екран у нас на 1 ноември, Том Хидълстън, Крис Хемсуърт (на първата снимка) и Натали Портман станаха част от международната премиера на кино лентата в Лондон. Заедно с останалите членове на екипа на продукцията и заобиколени от стотици почитатели, тримата се потопиха в митичната галактика на Marvel. По време на събитието актьорите бяха „ съпроводени “ от голям чук - знак на героя на Крис Хемсуърт, Тор – ситуиран на централно място на аления килим. Звездите обилно даваха изявленията и подписи на фона на примигващи светкавици, част от резултатите на сцената за събитието.

Том Хидълстън, който влезе в спонтанна битка с екранния си брат Крис Хемусърт, позирайки пред десетките фотообективи, беше обкръжен от двойници на героя си Локи, в които се бяха преобразили дузина почитатели на артиста (на втората снимка). По време на събитието той показа: „ Бях в Пекин, в Сидни (Австралия) – родният град на Крис Хемсуърт – и видях, че там хората са също толкоз разчувствани и всеотдайни по отношение на Тор и Локи, колкото и тук. Усещането, че тези персонажи са запалили искра във въображението им, е необикновено “.

Натали Портман (на третата фотография с Том Хидълстън), която беше облечена с впечатляваща рокля на Dior, разяснява за кино лентата: „ Има доста екшън и страхотна история, която визира тематиката за братските взаимоотношения, само че също по този начин и тонове комизъм, което прави кино лентата в действителност страховит “. В „ Тор: Светът на мрака “ актрисата се превъплъщава в облика на Джейн – красивата изгора на Тор, която се пробва да продължи живота си след раздялата си с Тор, само че се озовава притеглена в света на Тор от силата на антично зло. Портман мина по аления килим в компанията на брачна половинка си Бенджамин Милпие.

Вдъхновен от германо-скандинавската митология, „ Тор: Светът на мрака “ развива историята и живота на героите след събитията в първия филм, „ Тор: Богът на гръмотевиците “, и епичните инциденти в „ Отмъстителите “ (The Avengers).

След заточението си на Земята принцът и предстоящ крал на Асгард, Тор (Крис Хемсуърт), се е научил на примирение, само че е предизвикал гневна битка за трона с осиновения си брат Локи (Том Хидълстън). Заедно с Отмъстителите Тор към този момент е избавил един път Земята от злонамерените дейности на брат си, само че в този момент му следва да се изправи пред нов зложелател, който заплашва да унищожи Асгард и да потопи цялата Вселена в мрак.

Въпреки провалянето си Локи остава нахален и неразкаян, затворен в подземията на Асгард, откъдето само майка му Фрига (Рене Русо) вижда някаква вяра да бъде освободен. Пред лицето на заплахата, надвиснала над Деветте измерения – всички населявани светове съгласно скандинавската митология - лоялността на Локи ще бъде сложена на тестване.

Загадъчният зложелател, против който асгардианците са принудени да се изправят, предшества самата Вселена. Той е роден в мрака и е злият лидер на тъмните елфи, раса, по-древна от Деветте свята. Преди хилядолетия Малекит (Кристофър Екълсън) един път към този момент е воювал против Асгард и е изгубил, и всички са повярвали, че тъмните елфи са унищожени вечно. Успял някак да оцелее, в този момент той се завръща и търси метод да преобрази Вселената, връщайки я към изначалния Мрак.

„ Тор: Светът на мрака “ ще излезе в кината у нас на 1 ноември, седмица преди премиерата на кино лентата в Съединени американски щати, на 3D, IMAX 3D и в 4DX.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР