Броени дни преди началото на астрономическата зима - на 16

...
Броени дни преди началото на астрономическата зима - на 16
Коментари Харесай

SOHO представя фотоизложба и филм на Никола Багаров

Броени дни преди началото на астрономическата зима - на 16 декември от 18,30 ч., домакините на " SOHO " (София, ул. " Искър " 4) канят на среща с Никола Багаров и неговия " Lifestyle ", пресъздаден в 31 цветни фотографии от България, Гърция, Турция, Швейцария, Ирландия и Южна Америка и един късометражен филм от о-в Лимнос. Изложбата може да се прегледа до края на зимата - 20 март 2023 година, всеки работен ден сред 9 и 18 ч. Никола намира ентусиазъм и смисъл в живота в пътешествията и работата си, запознанствата и общуването, изгревите и залезите. Завършил е университет в Германия и повече от шест години се занимава със основаване на видеосъдържание. Страст, която открива посредством фотографията, към която обича да се завръща, когато работи върху видеопроект на по-интересна локация. 
Работата му постоянно е обвързвана с пътешестване из света и снимане на реклами и документални филми, а отвън нея кара колело из планините, кайт и уиндсърф из моретата и океаните, и фрирайд ски по зимните скатове. 
Затова и плановете, свързани с рискови спортове са му обичани и има вяра, че може да ги снима от автентичен персонален ъгъл.
Откакто татко му го завежда на о-в Лимнос на 14-годишна възраст, се влюбва във всички водни спортове с водещи уинд и кайт сърф. През 2021 година Никола за първи път попада на острова през октомври, когато изискванията са тотално разнообразни. Вятърът е доста по-силен, много по-студено е и хората на острова са доста по-малко. Тази друга " светлина " го въодушевява да направи късометражен филм, в който ни среща с целогодишни жители на острова и с такива, които съзнателно остават през този месец, с цел да практикуват обичаните си рискови спортове. Повече за него може да се откри в портфолиото му и IG профила му
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР