Броени дни остават до откриването на първия ритейл парк в

...
Броени дни остават до откриването на първия ритейл парк в
Коментари Харесай

Дни преди Коледа откриват първия ритейл парк в Панагюрище

Броени дни остават до откриването на първия ритейл парк в Панагюрище. Pana Green Park се намира на основно място в град Панагюрище на ул. „ Георги Бенковски “ 67. Откриването на ритейл парка ще се състои на 11 декември (събота) от 14.00 часа, като е планувана забавна и занимателна стратегия както за дребните, по този начин и за огромните посетители на Откриването. Всички ще имат опция да се насладят на осъществяванията на танцьорите от Детски танцов състав и Фолклорен Танцов Ансамбъл към Танцова Школа “Балканджии” - гр. Панагюрище, живописен началник и хореограф - Петър Немски и изпълнителите от Школа по поп и джаз пеене „ Евгени Зумпалов “ към ЦПЛР - гр. Панагюрище с ръководители - Нона Немигенчева и Пепа Филина. Специалният гост-изпълнител ще бъде явлението на поп музиката и артистът с един от най-красивите и дълбоки гласове - Миро.

Откриването ще се организира на паркинга на Pana Green Park. Модерният ритейл
парк е единственият в радиус от 80 км в района. Неговата комерсиална част включва
7000 кв.м., 230 паркоместа, също по този начин и детска площадка, ситуирана на 110 кв.м. Най-новият ритейл парк ще работи от понеделник до неделя с работно време за гости от 8.00 до 21.00 часа.

Pana Green Park носи нов прочит на градската хармония в град Панагюрище.
Паркът е първият, и единствен в града, който комбинира в себе си отворени пространства, съвременен архитектурен дизайн и иновативност. Подбран е неповторим търговски микс от известни задгранични и български марки, които за пръв път
откриват свои магазини в района.

Проектът включва планирането и построяването на Мултифункционална постройка, с административни и спортни площи, както и първокласен комплекс Pana Green Residence.

Първият за Пазарджишко ритейл парк има за цел да обезпечи на всички хора от Панагюрище и района новаторско и комфортно място за извършване на покупки, развлечение, разходка и отдих. Освен това ще открие нови работни места и ще увеличи претовареност в региона. В ритейл парка ще бъдат провеждани разнообразни социално-културни събития – фермерски пазари, фестове, събития за деца и автокино.
Свързани вести Ритейл парк ще строят в Панагюрище, следва първа копка
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР