Броени дни остават до началото на 30-тото юбилейно издание на

...
Броени дни остават до началото на 30-тото юбилейно издание на
Коментари Харесай

5 телевизии излъчват на живо „Пирин Фолк“ Сандански 2022 – новината идва броени дни преди началото на 30-ото юбилейно издание на фестивала

Броени дни остават до началото на 30-тото юбилейно издание на фестивала „ Пирин Фолк “ 2022 – още този петък, на 26 август. А уредниците дават обещание паметен театър за феновете на македонската ария освен в Летния спектакъл в град Сандански, само че и пред телевизионните екрани.

Със поръчката още веднъж да бъде най-медийно отразяваното музикално събитие в страната, феновете на влиятелния фестивал ще имат опцията да го проследят по 5 /пет/ малките екрани, 1 радиостанция, както и онлайн.

Телевизиите, които ще предават фестивала онлайн са: Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 4, ФЕН ФОЛК ТВ, ФЕН ТВ и Ekids. Събитието ще може да се наблюдава и по радио Белла, както и онлайн- през фейсбук страницата и YouTube канала на Фен Фолк ТВ.

Програма:

  • 26 август /петък/ – Детски Пирин Фолк може да гледате по ФЕН ФОЛК ТВ, Българска национална телевизия 4, ФЕН ТВ и Ekids.

  • 27 август /събота/ – Конкурс за изпълнителско изкуство може да гледате по ФЕН ФОЛК, ФЕН ТВ и Българска национална телевизия 4;

  • 28 август /неделя/ – Конкурс за авторска ария на македонска ария може да наблюдавате по Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 4, ФЕН ФОЛК ТВ и ФЕН ТВ.

И трите вечери ще са налични онлайн за целия свят тук: и.

Начален час на трите фестивални вечери и директното лъчение: 20:45 ч.

Организаторите от Фен Фолк ТВ и Община Сандански припомнят, че с изключение на осъществяванията на участниците в трите конкурсни вечери, феновете ще имат опцията да се насладят и на осъществяванията на специфичните гост-изпълнители, които тази година са общо 13 на брой:

На 26 август на сцената като гост-изпълнители чакаме: Георги Гоцев, Лия, Невена Цонева и Васко Лазаров. На 27 август гост-изпълнители ще бъдат: Наум Петрески и

Зуица Лазова от Северна Македония, Ива и Велислава Костадинови и Илия Луков. За 30-ото юбилейно издание на „ Пирин Фолк “ 2022 на 28 август като гост-изпълнители на сцената на влиятелния фестивал ще се качат: Глория, Севдалина и Валентин Спасови и Володя Стоянов – Войводата.

Билети: в мрежата на и в Туристически информативен център – Сандански.

Организатори: Фен Фолк ТВ и Община Сандански



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР