Броени часове преди спектакъла Нощ на звездите“, който ще се

...
Броени часове преди спектакъла Нощ на звездите“, който ще се
Коментари Харесай

Фондация Енчо Керязов с подарък за децата на 1 юни

Броени часове преди спектакъла „ Нощ на звездите “, който ще се състои на 1 юни на Античния спектакъл, от фондация Енчо Керязов са подготвили поредност от съпътстващи събития, с които да зарадват децата на Пловдив.

С музика и танци в 16:00 часа от пл. „ Централен “ до пощата ще потегли шествие с кукли на кокили. То ще премине по Главната улица и в 17:00 ч. ще спре на Римски стадион, където най-малките ще ги чакат магьосници и техните фокуси. В ролята на гримьори, които да рисуват лицата на малчуганите като обичани герои, ще влязат надарените възпитаници от Националното учебно заведение по театрални и екранни изкуства.

Програмата продължава от 18:00 ч. на същото място, където камерен оркестър “Дианополис ” от град Ямбол ще изнесе концерт с известни творби от Пиацола и Руджери. Час по-късно шествието с кукли, под съпровода на оркестъра, ще потегли към Античния спектакъл, с цел да бъде посрещнато от публиката на шоуто “Нощ на звездите “.

Организаторите от фондацията оповестяват, че билетите за спектакъла към този момент са изчерпани, само че непокътнати места ще имат надарените деца от НУМТИ “Добрин Петков ”, Математическа гимназия “Акад. Кирил Попов ”, Националната комерсиална гимназия и Спортно учебно заведение “Васил Левски ”, които през вчерашния ден получиха своите 400 билета подарък персонално от Енчо Керязов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР