Броени часове, преди да отлети за Лондон за първия си

...
Броени часове, преди да отлети за Лондон за първия си
Коментари Харесай

Графа: Не всяка песен трябва да е хит, някои просто не уцелват правилното време


Броени часове, преди да отлети за Лондон за първия си концерт там от три години, Владимир Ампов – Графа беше в студиото на „ Тази събота и неделя “, с цел да показа акустичната версия на песента „ Утре още веднъж “, позната на феновете на сериала „ Мен не ме мислете “.

Музикантът показа, че доста се вълнува за концерта си в Лондон, защото в продължение на две години пандемията не му позволяваше да има участия. След завръщането му следват концерти в Шумен (на 15 април) и в София (на 16 април).
Вижте тази обява в Instagram.



Графа е решил да направи акустична версия на песента, защото му се е наложило да измисля вариации на мелодията, които да звучат в сериала, с цел да не се употребява единствено тази от интрото.

Той разкри, че „ Мен не ме мислете “ му е обичан сериал, само че освен тъй като му е било предоставено да сътвори ария за него.

„ Сериалът в действителност е добър “, сподели той. „ Сниман е ужасно, актьорската игра е доста добра, сюжетната линия е нещо друго и считам, че триумфът му не е инцидентен. “

Неотдавна Графа и Веско Ешкенази направиха нова версия на баладата „ Ванилия “, която има по-голям триумф от оригинала. Това не тормози Графа, който счита, че комерсиалният триумф на една ария не е най-важното.



„ Има песни, които някак си не уцелват времето си “, разкри той. „ Имат повече капацитет, а някак си не съумяват да стигнат до хората. Това беше и повода „ Ванилия “ да бъде направена в безусловно нов вид. Аз изобретявам доста музика. Не е наложително всяка ария да е шлагер. “


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР