Бритни Спиърс и бившият ѝ съпруг Кевин Федърлайн се противопоставят

...
Бритни Спиърс и бившият ѝ съпруг Кевин Федърлайн се противопоставят
Коментари Харесай

Това са долни лъжи!: Бритни Спиърс и Кевин Федърлайн срещу таблоидите

Бритни Спиърс и някогашният ѝ брачен партньор Кевин Федърлайн се опълчват на известията на таблоидите, които съгласно тях не дават отговор на истината.

Спиърс и Федърлайн, които бяха женени от 2004 до 2007 година, са родители на синове младежи - Шон и Джейдън.

Britney Spears and Kevin Federline are teaming up to speak out against the media for using their sons for " click bait " stories.
— Music Times (@TheMusicTimes)
В неотдавнашен материал на " Дейли Мейл " цитира Федерлайн, който сякаш показва опасения, че Спиърс е " на метамфетамин ". В обособена публикация в различен английски таблоид, се твърди, че Федърлайн е провел " несполучлива намеса ", с цел да се опита да помогне на някогашната си брачна половинка.

" Фактът, че хората настояват неща, които не са правилни, е толкоз печален ", написа Спиърс в обява в Instagram през уикенда, като прибавя, че се надява Федърлайн и синът им Престън, който също е представен в историята на " Дейли мейл ", да не са казвали такива неща за нея.

"...това разрушава сърцето ми и новината е толкоз долна... Винаги съм имала възприятието, че новините ме тормозят... ", написа тя. " Тъжно е, тъй като всички седят настрани, като че ли това е обикновено да се измислят неистини дотам... Защо ми споделят, че би трябвало да седнал съм настрани и да съм над тях? ".

Федърлайн също разгласява изказване в Instagram, в което написа, че е натъжил фамилията си с това, че публицистите от двете издания " са решили да изфабрикуват неистини и да разгласяват сърдечните болки, които фамилията ни е претърпяло, дружно с контузиите на малолетните ни деца в " Дейли мейл " и " Сън ". Той добави, че репортерите са били позволени " в дома ни, тъй като им имахме доверие, само че това доверие беше изгубено и ние прекъснахме връзките си още през март по доста аргументи ".

Britney Spears and Kevin Federline called out “fabricated lies ” after a recent report claimed Spears’ family fears she is on crystal meth.
— NBC New York (@NBCNewYork)
" Лъжите и опитите да се експлоатират малолетни лица са примамка за кликване и още един неприветлив образец за това до каква степен, за жалост, е стигнала избрана публицистика през днешния ден ", приключва изказването на Федърлайн.

Говорител на " Дейли мейл " съобщи, че организацията стои зад историята, написана от Дафни Барак.

" Дафни Барак ни увери, че цитатите, приписани на Кевин и фамилията, са точни и заслужено отразяват извършените изявленията, в които Кевин е изразил пред Дафни и пред продуцента си Ербил Гунасти и членовете на снимачния екип опасенията си, че Бритни може да използва метамфетамин ", гласи част от изказването.

Britney Spears and her ex-husband Kevin Federline are speaking out against tabloid reports they say are untrue.
— KGFChandra (@FieldsKolar)
" Кевин също по този начин даде ясно да се разбере с Дафни, че се надява някой да разкрие обстановката, както той я вижда, тъй като това би бил методът да се получи помощ за Бритни ", приключва изказването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР