Бритни Спиърс е готова с мемоарната си книга, в която

...
Бритни Спиърс е готова с мемоарната си книга, в която
Коментари Харесай

Няма достатъчно хартия за автобиографията на Бритни Спиърс

Бритни Спиърс е подготвена с мемоарната си книга, в която 40-годишната певица даде обещание да опише „ всичко “ за живота си, само че не може да я пусне заради недостиг на хартия, заяви уеб сайтът за вести от шоубизнеса TMZ, представен от в. Сега.

Автобиографията трябваше да бъде оповестена през януари 2023 година от издателството Simon & Schuster, само че заради дефицит на суровина датата на излизане е била отсрочена за неустановен период.

Поп принцесата подписа контракт с издателството през февруари тази година, когато от Simon & Schuster ѝ изплатиха задатък в размер на 15 милиона $. Сделката е една от най-крупните за мемоарна литература след тази на семейство Обама, които подписаха с Penguin Random House договор за повече от 60 милиона $. В книгата Бритни планираше да опише за преживелиците си като дете звезда, за креативната си активност, както и за споровете в фамилията през интервала на съвсем 15-годишното попечителството над нея от страна на татко ѝ.

Доклад на Publishers Weekly по-рано тази година уточни, че главните аргументи за казуса с хартията са две. На първо място, по време на пандемията читателите почнали да поръчват по-големи количества печатни творби, което довело до скок в потреблението. На второ място, в този интервал служащите от целулозно-хартиените предприятия почнали всеобщо да напущат, което провокирало дефицит и на работна ръка в сектора.

TMZ разкрива и това, че по-рано през седмицата съдът в Лос Анджелис е постановил, че Бритни Спиърс няма потребност да дава показания по делото за прекратеното настойничество, по което татко ѝ Джейми Спиърс има искания за обезщетение от 2 милиона $ – rешение, което от юридическия екип на Спиърс-старши са решили да апелират.

Преди броени дни певицата се „ върна на работа “, записвайки дует с Елтън Джон на ремиксиран негов остарял шлагер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР