Британците трябва да обръщат повече внимание на потребностите, които имат

...
Британците трябва да обръщат повече внимание на потребностите, които имат
Коментари Харесай

Принцесата на Уелс призова британците да обръщат повече внимание на развитието на малките деца

Британците би трябвало да обръщат повече внимание на потребностите, които имат децата на възраст под пет години за развиването си, прикани в отворено писмо Кейт, брачната половинка на престолонаследника принц Уилям, представено от Българска телеграфна агенция.

Принцесата на Уелс, каквато е публична иѝ купа, трансформира казуса в една от главните си дела. Преди две години тя сътвори център, с цел да насочи вниманието към значимостта на първите пет години от живота.

" Това е време, в което поставяме основите … за цялостен живот. Когато се научим да разбираме себе си, разбираме другите и разбираме света, в който живеем ", написа Кейт, която по-рано тази седмица се срещна с специалисти, които са подготвени дават препоръки и поддръжка на центъра. " Но като общество сега отделяме доста повече от времето и силата си в по-късен стадий от живота. Напълно съм уверена, че дълготрайната ни акция ще промени това ".

Принцесата на Уелс сподели, че към нея ще се причислят също " добре познати лица от сферата на музиката, спорта и малкия екран ", с цел да подчертаят изключителното значение на ранното детство.

Британските кралски особи бяха в центъра на вниманието в последните два месеца след обвиняванията, които принц Хари, по-малкият наследник на крал Чарлз Трети и брачната половинка му Меган обществено насочиха към семейството.

Кралският двор към този момент не реагира на изявленията на херцозите на Съсекс, а членовете му са се съсредоточили върху осъществяването на уговорките си, отбелязва Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР