Британците са тотално отрязани от най-евтините туристически пакети за почивка

...
Британците са тотално отрязани от най-евтините туристически пакети за почивка
Коментари Харесай

Дейли Мейл: България ще гони британски туристи заради масови измами с претенции за компенсация!

Британците са тотално отрязани от най-евтините туристически пакети за отмора ол инклузив, защото на хотелиерите им е писнало от номерата им, написа " Дейли Мейл ". Най към този момент поради епидемията от подправени изказвания, че са се разболели по време на почивката и претенциите за пълномощия по-късно, като по този метод желаят ваканцията им освен да им излезе безвъзмездна, само че и да получат пари от горната страна.

Най-скандалният случай неотдавна бе, когато английска двойка упрекна хотела си в Крит, че ги е натровил, само че хората от хотела се заядоха, заведоха правосъдно дело и потвърдиха, че наглите туристи лъжат. Сега на англичаните ще им се наложи самите те да платят огромна наказателна клауза на хотела и сега оревават техните медии, че щели да останат без дом.

Хотелите на най-популярните испански курорти към този момент са спрели да оферират ол инклузив на британския пазар, само че са го оставили за всички други европейски страни посредством най-големите туроператори " Томпсън " и " Томас Кук ".

Малко по-рано тази седмица " The Mail on Sunday " заяви, че множеството турски хотелиери също са отрязали британските туристи и са се пренасочили главно към Германия.

Това са създали и множеството им български сътрудници, написа " Дейли Мейл ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР