Британци, протестиращи срещу американския президент Доналд Тръмп, издигнаха тази сутрин

...
Британци, протестиращи срещу американския президент Доналд Тръмп, издигнаха тази сутрин
Коментари Харесай

Протестиращи в Лондон издигнаха във въздуха огромно надуваемо бебе Тръмп

Британци, протестиращи против американския президент Доналд Тръмп, издигнаха тази заран покрай постройката на Народното събрание шестметров надуваем балон с формата на " бебе Тръмп ", съобщи ДПА.

" Извратената, мошеническа система ме заля с всичко, с което можа...Казах ви че, ще полетя и ето - тук съм! ", написаха в Туитър уредниците на митинга от името на своето " бебе Тръмп ".

Десетки поддръжници и публицисти наблюдаваха по какъв начин " детегледачи " в сигнални жилетки, наглеждаха и се суетяха към балона, до момента в който той се надуваше.

На уеб страницата за набиране на средства за самодейността протестиращите показаха, че са създали балона, с цел да покажат, че Тръмп е " огромно, ядосано бебе с нежно его и дребни ръчички ", съобщи Българска телеграфна агенция.

" Освен това той е расистки демагог, а оттова и заплаха за дамите, имигрантите и малцинствата, смъртна опасност за мира по света и за самото бъдеще на живота на Земята ", споделиха те.

Очаква се Тръмп, който е на четиридневна аудиенция във Англия, да се срещне през днешния ден с английския министър председател Тереза Мей и с кралица Елизабет Втора.

По-късно  се чака той да посети за малко посолството на страната си, пред което се готвят да се съберат хиляди протестиращи.

We have take off!

Giant #Trumpbaby blimp is being flown over London by protesters #TrumpUKVisit

Follow the latest here: https://t.co/ztoPS1G2Sspic.twitter.com/hb6exfV9qZ

— Sky News (@SkyNews) July 13, 2018

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР