Британското правителство обяви, че ускорява подготовката за излизането на Великобритания

...
Британското правителство обяви, че ускорява подготовката за излизането на Великобритания
Коментари Харесай

Лондон ускорява подготовката за Брекзит

Британското държавно управление разгласи, че форсира подготовката за излизането на Англия от Европейски Съюз, като ще прегледа и благоприятни условия със и без съглашение. Във връзка с Брекзита беше оповестено, че през 2018 година ще бъдат наети сред 3000 и 5000 души, заяви Франс прес.

Досега бяха основани близо 3000 работни места, от които 300 за юристи в разнообразни държавни служби.

На съвещание на английското държавно управление министърът за Брекзит Дейвид Дейвис сподели, че подготвителните работи за излизането от Европейски Съюз са се ускорили доста през последните месеци.

Според представител на английския министър председател Тереза Мей, тя е уверена, че може да реализира съглашение за Брекзит, планувано за март 2019 година, макар различията в държавното управление по отношение на тактиката за водене на договаряния.

Лондон към този момент разгласи, че ще вложи 662 милиона лири (около 753 милиона евро) за подготовката за Брекзит, включително и за две нови министерства. Британският министър за Брекзит Дейвид Дейвис сподели още, че идващият кръг от договарянията ще стартира на 8 ноември.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР