Британското кралско семейство с почти нищо не се различава от

...
Британското кралско семейство с почти нищо не се различава от
Коментари Харесай

Ето как принц Хари нарича снаха си Кейт, британското кралско семейство съвсем се омота

Британското кралско семейство с съвсем нищо не се разграничава от останалите фамилии по света. И преди да ни заклеймите, че те си имат дворци, придворни и купища пари, то ще ви напомним, че и те са нечии деца, внуци, снахи, зетьове, съпруги и съпрузи. Друго доказателство, че и те са просто хора са… прякорите, които си „ лепват ” един на различен. Преди време ви разкрихме, че принц Чарлз много постоянно назовава новата си снаха Меган Маркъл „ здравенячка “.

Тази седмица се разбра още, че принц Хари назовава брачната половинка си „ Мег ”, а тя пък се обръща към него с гальовното „ Хез ”. Принц Уилям пък назовава половинката си Кейт Мидълтън „ бейби ”.

Е, обикновено е съпрузите да имат любовни имена между тях, само че забавно е друго – по какъв начин принц Хари назовава снаха си Кейт. Всеизвестно е, че Хари и Кейт са близки. Малкият брат на херцогинята на Кеймбридж даже е помолил снаха си за утвърждение, преди да се ожени за Меган.

Дали поради топлите усеща посред им или поради нещо друго, само че Хари назовава Кейт просто и единствено „ Кат ”. Инересно е обаче, че брат му Уилям няма послание към своята снаха, а я назовава с цялото й име – Меган. Дали това ще продължи да е по този начин – единствено времето ще покаже.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР