Британският външен министър Доминик Рааб ще ръководи британското правителство, докато

...
Британският външен министър Доминик Рааб ще ръководи британското правителство, докато
Коментари Харесай

Кой е Доминик Рааб, стендбай лидерът на Великобритания

Британският външен министър Доминик Рааб ще управлява английското държавно управление, до момента в който министър председателят Борис Джонсън е в интензивно поделение.

Джонсън към момента управлява държавното управление съгласно министрите му, само че Рааб го замести като председателстващ вчерашното съвещание на комитета за противопоставяне на разпространяването на Ковид-19.

Британският външен министър Доминик Рааб ще вземе решение дали карантинните ограничения по отношение на ковид да бъдат изменени, съобщи през днешния ден министърът на английския кабинет Майкъл Гоув, представен от Ройтерс. Той посочи, че в понеделник оповестеното преразглеждане на карантинните ограничения няма да бъде отсрочено поради отсъствието на премиера Джонсън.

На английският министър председател Борис Джонсън, който прекара нощта в интензивно поделение, му е бил подаден О2, само че не е подложен на респиратор, сподели още Гоув. Самият Гоув се е самоизолирал, откакто член на фамилията му е посочил признаци на Ковид-19, заяви Ройтерс, като се базира на информация на кореспондент на Ай Ти Ви.

Ройтерс отбелязва кой е " стендбай " водачът на Англия:

През 2019 година 46-годишният Рааб се изправи против Борис Джонсън в конкуренцията за водач на Консервативната партия и министър председател на Англия. Тогава той подлагаше на критика " блъфирането и самохвалството " на Джонсън по въпроса за излизането на Англия от Европейския съюз.

Рааб бе отстранен по средата на конкуренцията и след това поддържа Джонсън.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР