Британският външен министър Борис Джонсън смята, че въведените от САЩ

...
Британският външен министър Борис Джонсън смята, че въведените от САЩ
Коментари Харесай

Британският външен министър заговори за нови санкции срещу Русия

Британският външен министър Борис Джонсън счита, че въведените от Съединени американски щати спомагателни наказания по отношение на Русия са настоящи и обмисля опцията за сходна стъпка от страна на Англия, съобщи БГНЕС.
" Смятам, че въздействието на американските наказания против Русия, изключително във връзка с някои хора, са много забележими. Взех поради това, въпреки че ние имаме собствен метод ", сподели Джонсън на път за срещата на външните министри на страните от Г-20, която се организира в Буенос Айрес.
" Остава въпросът какво може да направи Англия, с цел да се оправи с хората, близки до президента Владимир Путин, които могат да имат нелегално насъбрано благосъстояние ", продължи Джонсън. Според него Лондон няма право да взема решение за ожесточаване на глобите независимо и би трябвало да съгласува тези въпроси с Евросъюза. Но, когато Обединеното кралство напусне Европейски Съюз, то ще има опцията да вземе по-твърд курс по отношение на Москва, безапелационен е английският външен министър.
На 6 април американската администрация вкара наказания по отношение на редица съветски служители, предприемачи и компании. Сред тях се оказа и предприемачът Олег Дерипаска и неговата компания " Русал ". Това принуди Дерипаска да се отдръпна от директорския ръб на компанията-майка на " Русал ". А в това време Англия към момента не преиздава визата на притежателя на " Челси " Роман Абрамович.
Вчера, 21 май, във Англия беше оповестен отчет под названието " Златото на Москва - съветската корупция във Англия ". Той е квалифициран от Комисията по интернационалните въпроси на Камарата на общините на английския парламент, която прикани английските управляващи да вкарат спомагателни наказания против " обвързваните с Кремъл лица ", а също по този начин да блокират на световните пазари издаването на съветски дълг.
След публикуването на отчета представителят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи, че след този документ и други страни и вложители могат да се сблъскат с сходни недружелюбни дейности и нелоялна конкуренция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР