Британският външен министър Борис Джонсън също подаде оставка в знак

...
Британският външен министър Борис Джонсън също подаде оставка в знак
Коментари Харесай

Външният министър на Великобритания Борис Джонсън също подаде оставка



Британският външен министър Борис Джонсън също подаде оставка в символ митинг на утвърждения от държавното управление преди дни проект на премиера Тереза Мей за по-тесни бъдещи взаимоотношения на Обединеното кралство с Европейския съюз след Брекзит, оповестява организация Ройтерс.

" Този следобяд министър председателят одобри оставката на Борис Джонсън като външен министър. Скоро ще бъде разгласен неговият заместител. Министър-председателят благодари на Борис за неговата досегашна работа ", се показва в имейл известие от офиса на Тереза Мей.

Оставката на Борис Джонсън е реалност по-малко от 24 часа, откакто и основният договарящ с Европейски Съюз от страна на Англия - Дейвид Дейвис подаде своята оставка по същите аргументи.

Оставката на двамата видни политици е явен знак за разгарянето на същинска борба сред министрите от кабинета на премиера Тереза Мей, които са покровители за " корав Брекзит " и тези, настояващи за по-тесни взаимоотношения в бъдеще сред Англия и Европейския съюз, или за така наречен " мек Брекзит ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР