Британският външен министър Борис Джонсън определи американския президент Доналд Тръмп

...
Британският външен министър Борис Джонсън определи американския президент Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Борис Джонсън определи Тръмп като голяма световна марка

Британският външен министър Борис Джонсън дефинира американския президент Доналд Тръмп като " една от огромните международни марки " и добави, че той бил проникнал в кътчета на съзнанието на света, до които малко други президенти са съумели да доближат, написа английският в. " Гардиън ".

Хвалбата на Джонсън, която беше направена пред американската телевизия Fox News, която е обичаната на Тръмп, пристигна, до момента в който той може да бъде изправен пред парламентарна комисия, тъй като не е коригирал свои мнения, в които е загатнал, че вкарана в затвор в Иран жена с двойно английско и иранско поданство, може да е обучавала публицисти в Иран, като с това против нея може да бъдат повдигнати още обвинявания.

Джонсън сега е в Съединени американски щати, с цел да приказва пред Конгреса за нуждата от опазване на нуклеарната договорка с Иран, която Тръмп отхвърли да удостовери.

" Американският президент е една от най-големите международни ограничения и прониква в кътчета на международното схващане, което считам, че малко други президенти са правили в миналото ", посочи английският първи посланик.

Той също по този начин защитил противоречивите изявления на Тръмп в " Туитър ", акцентирайки, че те били дейно средство за връзка, " без значение какъв брой необуздани ".

" Да, доста хора не харесват това и доста хора го разискват ", посочи Джонсън, добавяйки: " Във време, когато хората са спрели да се интересуват от политика, това е по-директно и по-комуникативно, в сравнение с мнозина някогашни президенти съумяха ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР