Британският щам на коронавируса се среща все по-често при децата,

...
Британският щам на коронавируса се среща все по-често при децата,
Коментари Харесай

Симптомите на британския вариант на коронавируса при деца обобщиха във Великобритания

" Британският " вариант на ковид се среща все по-често при децата, само че е с редица отличителни признаци, английският вестник " Експрес ", представен от БГНЕС. Информацията е на база данни от здравните управляващи на Острова.
Повече от половината заболели деца страдат от отмалялост, доста от тях са сънени и инертни. При най-малките заболяването може да се прояви като пристъпи на нервност и рев.
 СЗО удостовери, че английският вариант на ковид публично го има в още 40 страни СЗО удостовери, че английският вариант на ковид публично го има в още 40 страни
" Към 5 януари 2021 година разновидността VOC-202012/01, в началото открит в Обединеното кралство, е открит в дребен брой случаи в други 40 държ...
53% от децата с COVID-19 се оплакват от главоболие. Те могат също да изпитват коремни болки по едно и също време, тъй че лекарите предлагат родителите да питат децата дали не ги боли главата или дали нямат болки в стомаха.
Температури над 37 градуса се откриват при съвсем половината от децата, които са се разболели от новия " английски " вариант на COVID-19. Също по този начин, възпаленото гърло може да демонстрира съществуването на зараза в тялото.
Около 35% от най-малките пациенти страдат от трайна загуба на вкус.
В средата на декември стана известно за откриването във Англия на нова разновидност на ковид SARS-CoV-2. По-късно английските управляващи потвърдиха, че разпознатият в страната вид на ковид се популяризира с доста по-бързи темпове и изисква още по-голяма нерешителност от популацията. Въпреки че новият вид на вируса, съгласно предварителните оценки, може да бъде със 70% по-заразен от нормалния, само че няма доказателства, че е по-опасен от позиция на гибел или хоспитализация.
 Ще работят ли имунизациите против южноафрикански вид на ковид? Ще работят ли имунизациите против южноафрикански вид на ковид?
Има огромна въпросителна дали имунизациите против новия ковид SARS-CoV-2 ще работят що се отнася до открит неотдавна вид на вируса в...

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР