Британският принц Уилям публикува снимка с трите си деца -

...
Британският принц Уилям публикува снимка с трите си деца -
Коментари Харесай

Принц Уилям сподели разтапяща снимка с децата си за Деня на бащата

Британският принц Уилям разгласява фотография с трите си деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи във връзка Деня на бащата, а самият кадър е сниман в Йордания предходната есен.

На фотото най-малкият от всички - принц Луи, е на раменете на татко си, а от двете му страни са принц Джордж и принцеса Шарлот.

И тримата кралски малчугани - на осем, седем и четири години - гордо театралничат до татко си с необятни усмивки, на пясъчния и каменист декор зад тях.

Херцогът на Кеймбридж е облечен с тениска и къси панталони и излъчва успокоение и благополучие до своите наследници.

Друга фотография, още веднъж от Йордания, Уилям и Кейт използваха и за формалната си коледна картичка за 2021 година, напомня "Скай нюз ".

Принц Уилям ще навърши 40 години на 21 юни. Миналата година той отпразнува 39-ия си рожден ден в Деня на бащата.

Ден преди този момент принц бъдещият престолонаследник и брачната половинка му дефилираха с карета на най-голямото конно съревнование Royal Ascot.

Херцозите на Кеймбридж дойдоха с основната карета, която предвождаше обичайното шествие. 40-годишната херцогиня носеше зашеметяваща бяла рокля на точки от Алесандра Рич, която прилягаше съвършено на осанката на Кейт. Винаги елегантна, красивата кралска персона изглеждаше по този начин, като че ли преди малко е излязла от приказка за крале и кралици. Тоалетът беше изцяло приключен с красива шапка с бяла флорална декорация.

Британската кралица Елизабет Втора още не се е появила на Royal Ascot тази година и най-вероятно ще следи протичащото се по малкия екран, настояват медиите на Острова.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР