Британският принц Уилям каза, че съпругата му трябва да седи

...
Британският принц Уилям каза, че съпругата му трябва да седи
Коментари Харесай

Кейт трябва да бъде тук, казва британският принц Уилям за последното си пътуване

Британският принц Уилям сподели, че брачната половинка му „ би трябвало да седи тук “ по време на посещаване в Северна Англия във вторник, ден след появяването на първите фрагменти на брачната половинка му Кейт след интервенцията й преди два месеца, която сподели, че кралската персона наподобява във форма и здрава.

42-годишната Кейт е във фокуса на спекулации, клюки и странни теории на конспирацията в обществените медии, водещи до заглавия и интриги по целия свят по време на отсъствието й от кралските отговорности, откакто тя претърпя коремна интервенция за нераково, само че неуточнено заболяване през януари.

В понеделник видео, оповестено от вестник Sun на неговия уеб страница, демонстрира английската принцеса на Уелс върви и носи пазарски чанти дружно със брачна половинка си Уилям, престолонаследника, в селскостопански магазин в Уиндзор покрай дома им.

Заснет от държавник в събота, това е първият кадър на Кейт взета от Коледа. Дворецът Кенсингтън не отхвърли, че видеото е същинско, само че отхвърли да разяснява въпрос, който счита за ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР