Британският принц Хари съди "Асошиейтед нюзпейпърс" за клевета заради статия,

...
Британският принц Хари съди "Асошиейтед нюзпейпърс" за клевета заради статия,
Коментари Харесай

Принц Хари заведе дело срещу издател на британски вестник

Британският принц Хари съди "Асошиейтед нюзпейпърс " за клюка поради публикация, че се е опитал да скрие от обществеността детайлностите от правосъдната си борба, целяща да си върне полицейската защита , заяви Ройтерс.

Внукът на Елизабет Втора и американската му брачна половинка се отхвърлиха от кралските си отговорности през 2020 година , с цел да стартират нови кариери в Лос Анджелис. Оттогава те разчитат на частна защита.

Адвокатите на Хари споделиха през януари, че по този метод принцът не получава нужната отбрана, когато посещава Англия и той желае да заплаща за полицейска защита .

Хари съди в. "Мейл он сънди " за публикация, оповестена на 20 февруари , която твърди, че той е изискал решение за дискретност на документите и изказванията на очевидците, твърди осведомен източник.

Говорител на Хари обаче отхвърли да посочи кое е изданието и повода за делото. "Асошиейтед нюзпейпърс " издава в. "Дейли мейл " и "Мейл от сънди ". Компанията отхвърли коментар.

Хари и брачната половинка му Меган, известни преди като херцог и херцогиня на Съсекс, отидоха да живеят в Калифорния преди две години , с цел да бъдат по-независими. Хари е казвал, че се е отказал от кралските си отговорности поради "токсичната " английска преса, която унищожава психологичното му здраве.

Меган завоюва дело против в. "Мейл он сънди " предходната година , откакто вестникът отпечата фрагменти от нейно писмо от 2018 година до татко й, с който е в неприятни връзки.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР