Британският принц Хари и съпругата му Меган ще станат герои

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган ще станат герои
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган влизат в риалити шоу по Netflix

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган ще станат герои на риалити шоу на Нетфликс, заяви в. " Сън ", представен от Дарик.
В началото на месеца стана известно, че от Netflix са сключили с контракт за документални и художествени филми, както и за детски стратегии на стойност 112 милиона английски лири. Първоначалното подстрекателство беше, че те ще работят единствено зад камера, само че се оказва, че Меган желае феновете да видят каква е в реалност. Затова фамилията се е съгласило да ги снимат три месеца за риалити шоу, макар че преди се оплакваха от медиите, които надничат в живота им.
Все още не е известно дали ще пуснат ефирен екип в дома си в Санта Барбара.
" По-голямата част от документалната серия ще е за филантропската им активност, а не какво вършат вкъщи - сподели неназован източник. - Но погледът ще е от близко и Меган се надява феновете да видят каква е в реалност ".
" Казаха, че отиват в Калифорния за повече поверителност, по тази причина всичко наподобява много лицемерно " - разяснява Ингрид Сюард, основен редактор на монархическото списание " Меджъсти ".
Други са по-толерантни и признават, че сходно предаване ще заинтригува феновете. А и огромните шлагери на Нетфликс са риалити предаванията и по тази причина сходна серия има смисъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР