Британският принц Хари и съпругата му Меган са поканени с

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган са поканени с
Коментари Харесай

Хари и Меган са поканени на балкона на Бъкингамския дворец за юбилея на кралицата

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган са поканени с останалите членове на кралското семейство на балкона на Бъкингамския замък за честванията на платинения празник на престола на кралица Елизабет Втора , заяви електронното издание "Мейл онлайн ".

Двамата обаче няма да имат публични функции в тържествата.

Ако съпрузите решат да дойдат в Лондон за честванията, те ще вземат участие в фамилните събития, в това число и обичайното одобрение на фамилията от балкона на Бъкингамския замък и службата в катедралата " Сейнт Пол ".

Тъй като към този момент не са публично високопоставени членове на английското кралско семейство, те не могат да се включат във военния церемониал в чест на монарха, нито пък да извършват водеща роля в което и да е от събитията през четирите дни на празнувания на платинения празник на кралицата.

Миналата седмица принц Хари и Меган , които живеят в Съединени американски щати , изненадващо посетиха кралица Елизабет Втора . Хари сподели, че било отлично да види 96-годишната си баба. Принц Хари и брачната половинка му я посетиха в двореца Уиндзор , където тя живее от началото на коронавирусната пандемия. Там Хари се е срещнал и с татко си принц Чарлз за не повече от 15 минути, преди да отпътува за Нидерландия за игрите за ветерани " Инвиктус ", на които е патрон.

Според изданието Хари и Меган са дали обещание на кралицата, че ще може да прегърне правнуците си Арчи и Лилибет "в близко бъдеще ". Изданието цитира сътрудници в двореца, съгласно които наличието на Хари и Меган на честванията ще значи доста за кралицата, която още не е виждала щерка им Лилибет , родена в Съединени американски щати и кръстена на детското название на Елизабет Втора . Кралицата е покрусена от загубата предходната година на брачна половинка си принц Филип , с който живя седем десетилетия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР